Un total 129 corredors participaran en la Volta a la Comunitat Valenciana

El balear Enric Mas és el principal favorit

Imatge de l'última edició de la Volta a la Comunitat Valenciana
Imatge de l'última edició de la Volta a la Comunitat Valenciana / Twitter: @VueltaCV

La direcció de la Volta a la Comunitat Valenciana ha donat a conéixer els 129 corredors que participaran en la 72 edició de la prova que començarà aquest dimecres amb l'etapa Elx-Ondara (168,9 quilòmetres), la primera de les cinc de la prova en què destaca la contrarellotge el penúltim dia de 14,3 quilòmetres a la Plana Baixa, entre les localitat de Xilxes i la platja d'Almenara. L'última etapa, la tradicional d'arribada a València.

El principal favorit per a guanyar la prova és Enric Mas. El balear és el líder del Movistar, equip en què també correrà el vila-realenc i campió d'Europa de pista, Sebastià Mora.

Pel que fa a la resta de participació valenciana, estaran Joan Bou, del Fundació Euskadi, Iván Moreno, del Kern Pharma, i Felipe Orts, campió d'Espanya de ciclocròs, i que des d'aquesta temporada corre també en ciclisme de carretera amb el Burgos-BH.

Valverde, el gran absent

L'excampió del món, Alejandro Valverde, no estarà finalment en la 72 edició de la Volta a la Comunitat Valenciana. És una de les absències més destacades en una prova que s'ha vist molt perjudicada pel canvi de dates del calendari de la Unió Ciclista Internacional (UCI), després que la prova no es poguera celebrar el passat més de febrer a causa de les xifres de la pandèmia a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats