Un gran Sainz lidera la general i Barreda abandona

El gran rival del madrileny, Al Attiyah, perd més de 3 hores per un problema mecànic i diu adeu a les opcions de guanyar

Imatge del cotxe de Carlos Sainz
Imatge del cotxe de Carlos Sainz / Andrew Eaton

Gran jornada per a Carlos Sainz en l'etapa reina del Dakar. El madrileny ha finalitzat segon a dos minuts de Loeb, però tres hores per davant del seu gran rival, Al Attiyah, qui, per un problema mecànic, diu adeu a totes les opcions d'aconseguir el títol.

Sainz s'ha mostrat molt regular durant tota la prova, de dos dies de duració. Això ha fet que se situe líder de la general, amb 20 minuts d'avantatge sobre el segon classificat, el suec Ekström, i a 29 del mateix Loeb, molt irregular en el transcurs dels dies.

Els pilots tenen ara una jornada de descans abans de començar la segona setmana del Dakar diumenge amb l'etapa més llarga, de quasi 900 quilòmetres entre enllaç i especial.

Si Sainz ha sigut la cara de la jornada, la creu ha sigut Barreda. El pilot de Torreblanca ha hagut d'abandonar per un problema mecànic en la seua moto en la represa de l'etapa reina mentre transitava pel quilòmetre 529.

Barreda no recordarà especialment aquesta edició del Dakar, la primera en què no guanya una etapa des de 2011. També ha suposat la seua segona retirada consecutiva i la setena des que participa en la prova.

També et pot interessar

stats