Un Benidorm sòlid suma la segona victòria de la setmana

El Port de Sagunt no ha pogut puntuar en la seua visita a l'Osca, que aconsegueix la sisena victòria seguida.

El Benidorm ha guanyat 34-25 el Cisne al Palau d'Esports l'Illa
El Benidorm ha guanyat 34-25 el Cisne al Palau d'Esports l'Illa / @bmbenidorm.

L'Handbol Benidorm ha aconseguit la victòria més contundent de la temporada en un exercici de solidesa i eficàcia davant el Cisne al Palau d'Esports l'Illa de la capital de la Marina Baixa. En canvi, el Port de Sagunt no ha pogut puntuar en la seua visita a l'Osca, que aconsegueix la sisena victòria seguida.

Còmoda victòria del Benidorm

El Cisne de Pontevedra, molt necessitat de punts, ha sorprés d'eixida el Benidorm, que s'ha vist per sota en el marcador durant els deu primers minuts del partit. Però, a poc a poc, el conjunt de Fernando Latorre ha capgirat el resultat amb Folqués i Lignieres com a homes més destacats en la parcel·la ofensiva.

En el segon període, l'equip gallec s'ha intentat posar al dia i ha reduït la diferència en el marcador a només tres punts, però de nou el Benidorm ha tret les urpes i ha reclamat el partit. A la fi, els benidormers han guanyat 34-25 i sumen la segona victòria de la setmana, després de la de dimecres contra el Nava.

El Port de Sagunt no pot amb l'Osca

El Bada Osca ha aconseguit, davant del Port Sagunt, la seua sisena victòria consecutiva en un partit en què els del Camp de Morvedre han sigut superiors en la primera meitat i els locals en la segona.

Ha començat millor el partit el Port Sagunt en els primers minuts, amb una bona defensa i amb encert en els seus llançaments. Després del descans, els aragonesos li han donat la volta al marcador, quan els visitants s'han esfondrat un poc, cosa que s'ha traduït en el marcador final (23-19).

També et pot interessar

stats