Turquia suspén les competicions esportives a causa del terratrémol

Les autoritats locals asseguren que han mort al voltant de 1.800 persones i hi ha milers de ferits

Imatge dels enderrocs a la ciutat turca de Diyarbakir
Imatge dels enderrocs a la ciutat turca de Diyarbakir / IHLAS NEWS AGENCY (IHA)

El govern de Turquia ha anunciat la suspensió de totes les competicions esportives, "fins a nou avís", després del terratrémol de magnitud 7,7 que ha patit el centre del país i que deixa, de moment, un balanç que es troba al voltant de 1.800 morts i milers de ferits.

Així ho ha comunicat el ministre de Joventut i Esports del país, Mehmet Mujarrem Kasapoglu en el seu compte de Twitter.

El ministre també ha enviat la seua solidaritat a tot el país per l'incident que s'ha fet sentir a centenars de quilòmetres i que inclús ha arribat fins més enllà del país, a Síria.

Segons el president turc, Recep Tayyip Erdogan, es tracta del pitjor terratrémol que pateix Turquia des del 1939. Uns 45 països han oferit ajuda per a agilitzar les labors de rescat i salvar el nombre més gran possible de persones entre els que continuen atrapats sota els enderrocs.

Atsu, exjugador del Màlaga, entre els enderrocs

Segons ha reportat el Màlaga CF a les xarxes socials, l'exjugador de l'equip andalús i del Chelsea, entre daltres, Christian Atsu, està atrapat sota els enderrocs que ha provocat el terratrémol. El club malagueny s'ha fet ressò de les informacions de mitjans de comunicació del país turc.

El jugador de Ghana es troba a la zona on juga per a l'Hatayspor, equip de la Primera Divisió turca.

També et pot interessar

stats