Triomf del Fertibèria i empat del Benidorm

Els del Port de Sagunt han vençut en la complicada pista de Pontevedra jugant una excel·lent segona part.

Al Benidorm l'han empatat en l'últim sospir.
Al Benidorm l'han empatat en l'últim sospir.

La segona jornada de l'Asobal per als equips valencians s'ha saldat aquest dissabte amb la victòria in extremis del Fertibèria Port de Sagunt a la pista del Cisne de Pontevedra per un ajustat 26 a 27, amb una actuació molt destacada d'Antonio Alegre, amb 6 gols, i de Chen Pomeranz, amb 5. El partit s'ha decidit en els últims segons després d'un dur combat per a desfer les contínues igualades.

A qui li ha volat la victòria sobre la botzina ha estat al Benidorm, que ha desaprofitat en l'últim tram un avantatge de dos gols. A la fi, l'Helvetia Anaitasuna ha arrapat un empat molt valuós del pavelló Illa de Benidorm amb l'empat a 25. El fitxatge estrella benidormer, Mario López, amb 7 gols, ha estat el millor de l'encontre.

Després de la disputada la tercera jornada de la lliga, el Port de Sagunt és seté amb tres punts i el Benidorm ocupa la tretzena plaça amb dos punts i dos empats.

Debut a Europa

Cal recordar que aquest dimarts els benidormers debuten a Europa contra el Fivers Handball de Viena. L'eliminatòria la retransmetrà, en directe, el web d'À Punt tant en el partit d'anada de la segona ronda de l'European Handball League a Benidorm el dimarts 22 de setembre, com el de tornada en terres austríaques, el dia 29. Qui guanye passarà a la fase de lligueta.

També et pot interessar

stats