Triomf del Canyamelar i derrotes del Castelló, l’Elx Mustang i el Morvedre

El Canyamelar venç el Castelló en l’últim minut mentre que l’Elx i el Morvedre cauen davant del Rocasa i el Bera Bera.

El Canyamelar València ha aconseguit els primers dos punts de la Lliga Iberdrola d’handbol en guanyar el Castelló, en un derbi d’infart. Els locals han estat per damunt tota la primera part i la meitat del segon temps, però el Castelló ha emptatat en la segona part, primer a 16 gols i després a 17. En els últims instants, el Canyamelar ha vençut per un gol, amb un resultat final de 18 a 17. En un enfrontament molt intens, els dos conjunts volien guanyar en el derbi entre equips valencians, després de l’empat del Castelló en la primera jornada i la derrota del Canyamelar. Com a dada curiosa, les esportistes participants en el duel tenien una edat mitjana de 21 anys.

D’altra banda, l’Elx Mustang ha estat molt prop de doblegar el Rocasa canari. Durant quasi tot el partit, l’equip il·licità ha anat a remolc, però en el tram final ha reaccionat per a equilibrar el duel quan només faltaven cinc segons, fins a empatar a 22. El Rocasa, a punt de sonar la botzina i des dels set metres, ha convertit en gol un penal que li ha atorgat la victòria per 22 a 23.

I l’altre equip de guerreres valencianes, el Morvedre de Sagunt, ha patit una dura derrota a casa del Super Amara Bera Bera. Les valencianes només han pogut aguantar el ritme de les actuals campiones de lliga els primers 15 minuts. El Morvedre, tot i això, ha començat atacant i amb una bona defensa. De fet, les guipuscoanes han tardat més de sis minuts a marcar. Però a partir d’aquest moment, les basques han començat a apujar la pressió fins a aconseguir arribar a la mitja part amb una còmoda renda de 15-10. La superioritat ofensiva de les basques ha fet augmentar la diferència de gols fins al 31-19 del marcador final.