Tres ors, una plata i quatre bronzes per a la delegació valenciana a Ourense

Jorge Ureña en heptatló, Fátima Diame en salt de llargada i Pablo Torrijos en triple salt han sigut els grans protagonistes en el Campionat d'Espanya d'atletisme short track

Pablo torrijos, Fátima Diame i Jorge Ureña
Pablo Torrijos, Fátima Diame i Jorge Ureña / À Punt Esports

La delegació valenciana ha guanyat huit medalles, tres d'or, una de plata i quatre de bronze, en el Campionat d'Espanya d'atletisme absolut short track, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Ourense. Jorge Ureña s'ha imposat en l'heptatló, Fátima Diame, en el salt de llargada, i Pablo Torrijos, en triple salt.

La primera medalla d'or valenciana l'ha aconseguit Fátima Diame en salt de llargada. La valenciana ha guanyat gràcies a un salt de 6,56 metres, en una prova en què una altra valenciana, Evelyn Yankey, ha aconseguit la medalla de bronze, amb un salt de 6,29.

Jorge Ureña ha sigut el protagonista del segon or valencià a Ourense. L'atleta d'Onil s'ha imposat en heptatló amb una marca de 5.885 punts, en una prova en què un altre valencià, Jorge Dávila, ha guanyat el bronze, amb 5.618 punts.

El tercer or l'ha guanyat Pablo Torrijos en la prova de triple salt. L'atleta de Castelló de la Plana s'ha imposat a la resta de rivals amb un salt de 16,02 metres.

Les altres dues medalles valencianes han arribat en les proves de 3.000 metres i 60 metres tanques. Abderrahman El Khayami ha aconseguit la medalla de bronze en els 3.000 metres, en una prova que ha guanyat Adel Mechaal. I Quique Llopis s'ha penjat la medalla de plata en els seixanta metres tanques, després de quedar segon amb un temps de 7 segons i 58 centèsimes, només per darrere d'Asier Martínez.