Tres membres de l'Handbol Elx, entre els millors de la lliga

Jénnifer Gutiérrez millor jugadora de la temporada; María Flores, millor defensa; i Joaquín Rocamora, millor entrenador.

Jénnifer Gutiérrez ha sigut la màxima golejadora de la lliga amb 131 dianes.
Jénnifer Gutiérrez ha sigut la màxima golejadora de la lliga amb 131 dianes.

L'handbol Elx ha acabat la temporada segon de la lliga Guerreras Iberdrola i la tasca de les seues components no ha passat inadvertida.

Jénnifer Gutiérrez continua escrivint pàgines d'or en l'handbol espanyol. Ha sigut la màxima golejadora de la lliga amb 131 dianes, subcampiona del món al Japó amb la selecció espanyola i ha demostrat, una vegada més, que la seua projecció sembla imparable. Llàstima que la jugadora haja buscat cotes més altes i l'any que ve jugarà al Borussia Dortmund.

Maria Flores ha sigut elegida pels aficionats com la millor defensora de la lliga. Nascuda a Almassora, la lateral de 28 anys és un dels pilars fonamentals en l'esquema de Joaquín Rocamora.

El míster de l'Elx ha sigut nomenat millor entrenador de la competició. Tot un reconeixement per a un entrenador que sap traure el màxim rendiment a les seues jugadores.

El seu bon paper permetrà l'Handbol Elx poder jugar una competició europea la temporada que ve. El club necessita patrocinadors per a poder participar-hi i per això es treballa a contrarellotge perquè el somni europeu siga una realitat.

També et pot interessar

stats