Tres etapes de la Vuelta recorreran terres valencianes

La sisena etapa eixirà de Requena i acabarà a Cullera, la setena, transcorrerà entre Gandia i el Balcó d'Alacant, i la huitena eixirà de Santa Pola

Nairo Quintana, en l'edició de La Vuelta de l'any passat
Nairo Quintana, en l'edició de la Vuelta de l'any passat / Twitter: @lavuelta

Tres etapes de l'edició de 2021 de la Vuelta a Espanya passaran per la Comunitat Valenciana. Es tracta de la sisena, la setena i la huitena etapes, que es disputaran, respectivament, el 18, el 19 i el 20 d'agost.

La primera etapa que passarà per terres valencianes serà la que eixirà des de Requena amb final a Cullera, el dimecres 18 d'agost. El pilot recorrerà les comarques de la Plana d'Utiel-Requena, la Foia de Bunyol, la Ribera Alta, l'Horta i la Ribera Baixa.

Perfil de la sisena etapa
Perfil de la sisena etapa / La Vuelta

El director tècnic de la Vuelta, Fernando Escartín, ha explicat que “aquesta etapa, una de les etapes més boniques i emocionants, serà la que més public tindrà perquè mai hi ha hagut una etapa amb tant de recorregut urbà”.

L'endemà, el dijous 19 d'agost, la carrera transcorrerà entre Gandia i el Balcó d'Alacant. L'etapa passarà per les comarques de la Safor, el Comtat, l'Alcoià i la Marina Baixa. Aquesta segona estapa serà de muntanya i segons Escartín "marcarà diferències i hi haurà molt moviment".

Perfil de la setena etapa
Perfil de la setena etapa / La Vuelta

L'última de les etapes que passarà per terres valencianes serà la huitena, que eixirà des de Santa Pola el divendres 20. El pilota passarà per les comarques del Baix Vinalopó, el Baix Segura i conclourà en terres murcianes.

Perfil de la huitena etapa
Perfil de la huitena etapa / La Vuelta

També et pot interessar

stats