Tres equips valencians lluitaran per pujar a la màxima categoria del vòlei

El Grau Castelló ha perdut la categoria en la Superlliga Femenina 2

Una acció del partit al Palau l'Illa de Benidorm
Una acció del partit al Palau l'Illa de Benidorm / RFEVB

El Vòlei Villena Petrer i l'Illa Grau, en categoria masculina, i el Benidorm, en categoria femenina, disputaran les fases finals de la Superlliga 2 que es disputaran del 20 al 23 d'abril amb quatre places d'ascens en joc. Castelló de la Plana acollirà la lluita en categoria masculina i Santa Cruz de Tenerife, a Canàries, acollirà la fase femenina.

Superlliga femenina 2

Benidorm ha confirmat aquest cap de setmana la segona plaça i un bitllet per a la fase final després de superar el Mairena Vóley Club (3-1). Les de la Marina Baixa acompanyaran el Melilla Sport Capital, Santa Cruz Cuesta Piedra, Extremadura Rierol, Barça CVB i MCR Premiá de Dalt.

El Grau Castelló, tot i guanyar el seu últim partit 0-3 (21-25, 21-25 i 12-25) contra el Sestau, diu adeu a la categoria de plata del vòlei espanyol. En un duel intranscendent entre dos equips que es jugaven únicament evitar el fanalet roig i que les valencianes, amb el disgust del descens ja assimilat, van afrontar la cita sense cap mena de pressió.

Es mantenen en la segona divisió del vòlei femení el CV València, el Xàtiva VB i el club de la Universitat d'Alacant.

Superlliga masculina 2

Villena Petrer va assegurar el títol honorífic del grup B amb una gran victòria sobre l'Eivissa en la pista pitiüsa mentre que l'Illa Grau va véncer en el derbi valencià al Xàtiva VB.

Els dos primers tractaran d'acompanyar la pròxima temporada el Conqueridor València en la màxima categoria. El play-off es divideix en dues fases: es formaran dos grups de tres i els dos primers classificats disputaran les semifinals, els guanyadors de les quals obtindran l'ascens.

En l'última jornada de la fase regular, Benidorm va superar en una gran trobada al tercer classificat, l'Extremadura, igual que Voleibol Almoradí, que va derrotar amb claredat Costa del Vòlei.

Instercap Asisa Tarragona va superar a CV València a domicili, mentre que CV Roquetes va igualar en dues ocasions Mediterrani Castelló per a véncer en el desempat. Tots ells es mantindran una temporada més en la Segona Divisió del vòlei espanyol.

També et pot interessar

stats