Tres equips valencians estaran en huitens de final de la Copa del Rei de futbol sala

L'Elda, l'únic equip que no ha pogut superar l'eliminatòria

L'Alzira, el Llevant i el Penyíscola, a huitens de Copa del Rei
L'Alzira, el Llevant i el Peníscola, a octaus de Copa del Rei

Tres equips valencians estaran en octaus de final de la Copa del Rei de futbol sala després que aquesta setmana s'haja disputat la quarta eliminatòria del torneig.

La gran sorpresa la va donar l'Alzira de la segona categoria, que va guanyar el Quesos Hidalgo Manzanares de la màxima categoria per 2-1. Per la seua banda, el Llevant també es va classificar en guanyar fora de casa el Móstoles per 2-3. Aquest dimecres el Peníscola també es va desfer del Betis, tots dos conjunts de la màxima categoria, per un contundent 6-2.

La nota negativa de la jornada va ser l'eliminació del Nova Elda en mans del Jimbee Cartagena, actual tercer classificat de la Primera Divisió de Futbol Sala.