Trentin guanya la segona etapa a l'esprint a Alacant

Evald Boasson-Hagen continua de líder en una general que no canvia

Matteo Trentin s'ha imposat en la meta d'Alacant, en la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana |  Manuel Bruque (Efe)
Matteo Trentin s'ha imposat en la meta d'Alacant, en la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana | Manuel Bruque (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
07 de febrer 2019 - 19:10

Matteo Trentin (Mitchelton-Scott) ha sigut el guanyador de la segona etapa de la 70 edició de la Volta a la Comunitat Valencia, disputada en un circuit amb inici i final a la ciutat d'Alacant. El campió europeu italià ha guanyat, a l'esprint, l'etapa de 170 quilòmetres que, com estava previst, s'ha resolt a l'esprint.  

No obstant l'esprint final, l'etapa ha sigut moguda en la primera part, quan els ciclistes han pujat els tres cims puntables de la jornada: el Maigmó, el Canalís i la Carrasqueta. Després d'alguns moviments, al remat s'ha aconseguit formar l'escapada de la jornada integrada per   Ibai Azurmendi (Euskadi), Nigel Ellsay (Rally-UHC), Mikel Iturria (Euskadi-Murias), Diego Rubio (Burgos-BH), Diego Pablo Sevilla (Kometa) i Mathias van Gompel (TopSport Vlaanderen-Baloise), i els valencians Raúl Alarcón (W52) i Joan Bou (Nippo-Vini Fantini). Alarcón ha passat quart pels dos primers ports de muntanya, mentre que Bou ha sigut segon en el segon cim puntuable, el Canalís.  

Liderats per Diego Rubio, l'escapada, que no ha superat els tres minuts d'avantatge, no ha passat la Carrasqueta, gràcies al control dels Astana i els Dimension Data, tot i esperant la resolució de l'etapa a l'esprint, en què s'ha imposat Matteo Trentin, per davant del francés d'origen algerià Nacer Bouhanni (Cofidis) i del britànic Ben Swift (Team Sky). El danés Evald Boasson-Hagen, que ha entrat en l'esprint final i ha acabat sisé, continua de líder, amb 5 segons d'avantatge sobre Ion Izagirre i 7 segons sobre Tony Martin. La classificació general no té canvis.     

També et pot interessar

stats