A tota velocitat sobre quatre rodes en línia

El Club Ciutat del Túria In-Gravity, referent al món del patinatge de velocitat.

A tota velocitat sobre quatre rodes en línia

Vora 200 persones són membres o federats del Club Ciutat del Túria In-Gravity que s'entrena al poliesportiu Mare de Déu del Carme-Beteró de València. Entre xiquets de 6 anys (que s'entrenen dos dies a la setmana) i veterans que s'entrenen quasi tots els dies, el club fundat el 2009 s'ha convertit en tot un referent en el patinatge de velocitat. 

En els patins poden aconseguir arribar als 60 km/h de velocitat en les proves més ràpides (com la de 100 metres) i un poc inferiors en les maratons de 42 km. Però l'adrenalina i la diversió és la nota predominant en aquest club que es troba en primera posició en el mundial de marató en línia, a falta de l'última prova de Berlín.

Entre els seus membres, la jove Sara Cabrera acaba d'aconseguir quatre medalles en el Campionat d'Europa celebrat a Oostende (Bèlgica) com a participant júnior de la selecció espanyola (or en 500 relleus, a més de dues plates i un bronze).

La pròxima cita dels integrants del club, del 14 al 16 de setembre, a les pites de patinatge de La Bozada (Saragossa) amb el campionat d'Espanya júnior i aleví.

També et pot interessar