El Torrevella festeja amb JIM el 30é aniversari de l'ascens a Segona B

Els protagonistes de l'únic ascens del Torrevella a la categoria de bronze commemoren la seua fita.

JIM, a l'esquerra, amb els seus companys.
JIM, a l'esquerra, amb els seus companys.

Juan Ignacio Martínez, JIM, extècnic del Llevant, Albacete, Valladolid, Salamanca, l'Alcoià, Almeria, Cartagena i nombrosos equips tant en primera com en segona, i en altres categories, ha sigut el convidat d'excepció en la commemoració del 30é aniversari de l'ascens del Torrevella CF.

Els torrevellencs van pujar a la categoria de bronze nacional el 1988 per primera i última vegada. Aprofitant que el seu actual equip, el conjunt xinés del Meizhou Meixian, es troba fent una estada esportiva a Múrcia, on ha de jugar diversos partits al complex Pinatar Arena, JIM no va dubtar a gaudir amb els seus companys d'un dinar de germanor, ja que formava part d'aquell planter. 

A més, el seu sogre, Antonio Guerrero, era el president del club el 1988. Al dinar va haver un emotiu record de la seua figura i la seua contribució al club, un mena d'homenatge a qui va faltar a finals de 2016. 

Malgrat que Torrevella és la tercera ciutat de la província d'Alacant en nombre d'habitants, i la quinta de tot el territori valencià, la coneguda com la ciutat de la sal, encara no ha aconseguit pujar de nou a Segona B, on va estar cinc anys. 

Cal dir que el mateix Juan Ignacio Martínez, nascut a Rabassa (Alacant), però establit de fa més de 30 anys a Torrevella, també va entrenar aquest equip dues temporades en la categoria regional preferent, la mateixa en què ara milita després d'estar 12 anys a la Tercera Divisió, a la qual va pujar el 2005. 

En declaracions a À Punt Mèdia, JIM va reconéixer que a qualsevol tècnic li agradaria tornar a lligues tan competitives com la primera i la segona espanyoles. Tot i això reconeix que l'experiència al futbol xinés està sent satisfactòria. Allí els jugadors són molt disciplinats i s'esforcen a plasmar els conceptes del tècnic alacantí, encara que tècnicament han de continuar treballant de valent per a arribar al rendiment d'altres països. 

També et pot interessar

stats