La tornada de semifinals d'EHF European Cup entre l'Atlètic Guardés i l'Handbol Elx, dissabte pel web

L'equip del Baix Vinalopó tractarà de remuntar la derrota per 22-23 de l'anada

Imatge del partit d'anada entre l'Elx i Atlètic Guardés
Imatge del partit d'anada entre l'Elx i Atlètic Guardés

L'Handbol Elx caigué en el partit d'anada de les semifinals de l'EHF European Cup, disputat al seu pavelló, per 22-23 contra l'Atlètic Guardés. Un resultat pel qual està obligat a guanyar en la seua visita al conjunt gallec, al qual ja va derrotar a domicili en la Lliga Guerreres Iberdrola, per a disputar la seua primera final continental.

El tècnic de l'equip del Baix Vinalopó, Joaquín Rocamora, ja ha defés que l'eliminatòria continua “oberta”, si bé ha admés que el seu equip ha de millorar en diversos aspectes del joc per a tindre opcions de guanyar. Rocamora sap que una de les estratègies a tindre en compte és el fet de “controlar millor Patricia Lima”, autora de nou gols en el partit d'anada. “Controlem bé la seua primera línia, però ella es va tirar l'equip a l'esquena i va portar el pes del xoc”, ha afegit Rocamora, qui ha garantit que el seu equip, malgrat no ser ja favorit, plantejarà batalla fins al final.

El partit es podrà veure a través del web i les aplicacions d'À Punt Mèdia, el dissabte a partir de les 19:30 hores amb la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patxi Martí.

També et pot interessar

stats