Torna el Pas Ras, una de les proves pioneres de l'atletisme popular a València

Un problema elèctric que ha impedit momentàniament el tancament del pont del port, per on havien de passar els 3.000 corredors inscrits.

3.000 corredors han participat en la edició del Pas Ras
3.000 corredors han participat en la trenta-tresena edició del Pas Ras / À Punt Mèdia

La trenta-tresena edició del 10K Pas al Ras del port de València s'ha celebrat aquest diumenge després de la cancel·lació de l'any passat per la pandèmia. És una de les proves pioneres de l'atletisme popular a la ciutat i recorrerà el Passeig Marítim i la Marina Real, creuant el pont giratori del canal de la Copa de l'Amèrica.

La carrera, que ha tornat a omplir de corredors la marina, ha començat mitja hora més tard del previst per un problema elèctric, que ha impedit el tancament del pont del port, per on havien de passar els 3.000 corredors inscrits. Finalment, s'ha fet l'eixida i els atletes han pogut disfrutar d'aquesta carrera emblemàtica entre les proves populars.

En aquesta prova les distàncies són diferents per a cada categoria d'edat: 500 metres per a la categoria fins a 9 anys, un quilòmetre de 10 a 13 anys i de 1.500 metres de 14-17, mentre que per a les categories restants seran 10.000 metres homologats.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de Borja Santamaría, gerent de la Fundació Esportiva Municipal (FDM); Manuel Garsando, president del Club d'Atletisme Poblats Marítims; Paco Prado, de Port Solidari València (Aportem), i Pau Pérez Rico, director regional de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés.

La 33a del Pas Ras al Port de València es va presentar el passat divendres 10 de desembre
La 33a del Pas Ras al Port de València es va presentar el passat divendres 10 de desembre / C.A. Poblats Marítims

També et pot interessar

stats