El TM Benidorm té un peu a Europa

Victòria 34-24 de l'equip de la Marina Alta contra l'Amicitia Zuric que li permet superar el primer pas per a estar en la fase de grups de l'EHF European League

Partit quasi perfecte del TM Benidorm que ha tret un avantatge de deu gols de cara al partit de tornada a Suïssa que es jugarà dimarts que ve

Victòria del TM Benidorm al Palau d'Esports Illa
Victòria del TM Benidorm al Palau d'Esports Illa
Jorge Sanchis
27 de setembre 2022 - 23:09

Ni els més optimistes s'esperaven una victòria tan clara. Sobretot tenint en compte com han transcorregut els primers vint minuts. El Zuric lluitava cada baló i l'alternança de gols feia que els de Fernando Latorrre no trobaren la manera de defendre els suïssos.

Però a partir del minut vint amb l'entrada en pista de Samu Ibáñez, el guió canviava. El mur d'Almassora ho parava tot, firmava la millor actuació des que va arribar al Benidorm, i descomponia els suïssos.

Cada parada o errada del Zuric era penalitzada pel TM Benidorm. La velocitat dels extrems i la connexió Rubén Matos-Iker Serrano ha acabat d'agranar els rivals de hui del Benidorm.

Amb un marcador final de 34-24, el TM Benidorm compta amb un avantatge de deu gols de cara al partit de tornada a Suïssa que es jugarà dimarts que ve.

L'objectiu és estar en la fase de grups de l'EHF European Cup. Amb partits com el de hui, tastar Europa està molt més prop.

També et pot interessar