Taules en la Primera Divisió de futbol sala

El Peníscola RehabMedic va empatar a dos contra Movistar Inter i el Llevant a tres contra l'Aspil-Vidal Ribera en els partits de Primera Divisió de futbol sala jugats este cap de setmana.

El Peníscola RehabMedic ha empatat a dos amb el Movistar Inter en l'últim partit de la dihuitena jornada de Primera Divisió. Babe ha estrenat el marcador del visitant en el minut 6 amb un remat des del segon pal i, un minut després, Gadeia ha assistit Borja, que ha marcat el 0-2. A tres minuts del descans, Raul Gómez va marcar des de la frontal aprofitant un córner. I en la segona part, també Gómez, va firmar les taules deficitàries.

El Peníscola ha afrontat el partit com una oportunitat de reivindicar-se davant el campió de la categoria però continua huité, dos punts per dalt del següent, l'Aspil Vidal Ribera de Navarra.

El resultat impedeix al quadre madrileny acostar-se al cap de la taula després de l'empat del Pozo Murcia de dissabte i es manté tercer a cinc punts del líder.

D'altra banda, el Llevant UD va empatar a tres gols amb l'Aspil-Vidal Ribera divendres. Els navarresos van començar amb força i es van fer amb el marcador en els primers minuts, però el Llevant va reaccionar per a remuntar fins a aconseguir unes taules que li permeten acabar en llocs de play-off pel títol. L'Aspil-Vidal Ribera continua apropant-se als hui primers classificats.

Els navarresos van generar ocasions des del primer moment. Només començar Ferran Plana va llançar un fort dispar al pal i, poc després, Gus va desallotjar amb el cap un tir de Jorge Santos. Seguidament, un córner llançat per David va rebotar en la bota de Raul Jimémez i va obrir el marcador a favor dels visitants. La pressió va continuar i, dos minuts després, Javier Mínguez va posar el marcador 0-2.

Gallo es va encarregar d'acurtar este resultat davant Sergio González amb la falta que va xutar des del punt 10. I ja prop d'acabar la primera part, Cecilio Morales va igualar el resultat amb una bona jugada personal.

En la represa, tornà a marcar Cecilio, després de robar la pilota amb agilitat, per a posar el marcador a favor de l'equip local. I a tan sols 22 segons del final, Pedro García va igualar el resultat a tres d'una forta talonada.