Taules en el duel valencià entre el Peníscola i l'Alzira (2-2)

Amb aquest resultat, l'equip de la Ribera Alta abandona la zona de descens sis mesos després

Peiró i Saladié, en una acció del partit
Peiró i Saladié, en una acció del partit / Twitter: @peniscolafs

El Peníscola i l'Alzira han empatat 2-2 en el duel autonòmic valencià de la Primera Divisió de futbol sala disputat al pavelló Juan Vizcarro. El repartiment de punts entre els dos equips serveix perquè els de la Ribera Alta abandonen la zona de descens a Segona Divisió per primera vegada en sis mesos.

Paniagua ha avançat l'equip de Santi Valladares amb un gol només començar, però els alzirencs no li han perdut la cara al partit i han aconseguit empatar en el minut 15 mitjançant Rafa Usín. I, just abans del descans, Juanqui ha tornat a avançar el Peníscola. En la represa, s'ha mantingut la igualtat i Peiró ha aconseguit el gol de l'empat en el minut 31. En els últims minuts ha pogut passar de tot, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Peníscola es manté onzé, amb 27 punts, set per damunt de la zona de descens, mentre que l'Alzira escapa de la zona de descens, encara que té els mateixos punts que el Betis. Des de la primera jornada, l'equip de Braulio Correal no ocupava un lloc fora de la zona perillosa. El miracle de la permanència sembla cada vegada menys impossible.