Tamara Icardo: "El meu somni era guanyar un World Padel Tour"

Un equip d'À Punt Mèdia ha parlat amb la número 16 del rànquing mundial de pàdel

Entrevistem la campiona del World Padel Tour, Tamara Icardo / À Punt Esports
Inma Cerro
03 de juny 2021 - 15:49

Tamara Icardo va fer realitat el seu somni diumenge. Amb 15 anys es va passar del tenis al pàdel i, ara, amb 25 anys, ha guanyat el torneig Wold Padel Tour de Santander. Un fet que l'ha convertit en la primera valenciana que aconsegueix un títol de pàdel d'aquesta categoria.

Per això, un equip d'À Punt Mèdia ha volgut parlar amb ella, que ens ha contat les seues impressions al respecte i què va sentir quan va guanyar la final. Icardo sap que ha fet història i així d'orgullosa es mostra.

Ja fa uns dies, però a la jugadora encara li costa assimilar-ho. Aquest matí ha tornat a entrenar al seu centre habitual, a Xirivella, on l’esperava una abraçada de felicitat dels que la veuen entrenar dia rere dia.

Allà ha tornat amb el títol de campiona i ens ha contat que encara s’emociona quan reviu l’últim match point que va guanyar diumenge a Santander amb la seua companya Delfina Brea.  

Ja en el número 16 del rànquing mundial i convertida en referent d’un dels esports de moda, Tamara Icardo no para i la setmana que ve ja l’espera un nou repte al torneig de Marbella. 

També et pot interessar

stats