Tamara Icardo guanya a València el seu segon World Padel Tour

La jugadora valenciana i Delfi Brea s'han endut l'Open de València en superar la parella número 1 del món en la final per 6-7, 6-1 i 6-4

Icardo i Brea celebren el triomf
Icardo i Brea celebren el triomf / Twitter: @WorldPadelTour

Tamara Icardo ha sigut profeta a sa casa. La jugador valenciana ha guanyat a la Fonteta el seu segon World Padel Tour, després del que va aconseguir ara fa un mes i mig a Santander. Icardo i la seua companya, l'argentina Delfi Brea, s'han endut l'Open de València en superar en la final la parella número 1 del món, formada per Alejandra Salazar y Gemma Triay, per 6-7, 6-1 i 6-4.

Icardo i Brea han aconseguit el primer trencament del partit, però Salazar i Triay han aconseguit empatar a quatre i el set s’ha hagut de decidir en el tie-break. Les número 1 del món no han donat opció i amb un contundent 7-0 s’han endut el primer parcial.

Tot i això, la valenciana i l’argentina s’han sabut recuperar i s’han endut el segon set amb un còmode 6-1. En l'últim i definitiu, Salazar i Triay s’han avançat 3-0, però Icardo i Brea no s’han donat per vençudes i han aconseguit empatar a quatre. Tot seguit, han agafat avantatge amb un nou break, que els ha donat l’oportunitat de tancar el duel amb el servei de la valenciana. Després d’alçar dues pilotes de trencament, la valenciana i l’argentina han assegurat el triomf en un punt d’or decisiu. 

També et pot interessar

stats