Tamara Icardo i Delfi Brea es queden a un pas de revalidar el títol a València

La valenciana i l'argentina han salvat cinc pilotes de partit, però han acabat cedint en el tie-break del tercer set (6-4, 4-6 i 7-6)

Icardo i Brea es queden a un pas de revalidar el títol

L'esforç de Tamara Icardo i Delfi Brea no ha obtingut recompensa en la final de l'Obert de València de pàdel. La valenciana i l'argentina, que han salvat sis pilotes de partit, han acabat cedint en el tie-break del tercer set contra les números u del Wold Padel Tour, Alejandra Salazar i Gemma Triay (6-4, 4-6 i 7-6).

Icardo i Brea, actuals campiones del torneig, han perdut el primer set, però han reaccionat en el segon per a posar la igualada. En el tercer i definitiu, les números 1 del circuit han agafat un avantatge de 5-2, però llavors ha arribat la remuntada de la valenciana i l'argentina. Icardo i Brea han salvat quatre pilotes de partit per a empatar a cinc i fins i tot han aconseguit trencar el servei de les rivals per a avançar-se 6-5.

Salazar i Triay no s'han donat per vençudes i han aconseguit un altre break per a portar el duel al tie-break. Icardo i Brea han portat la iniciativa i han tingut dues pilotes de partit, però les números u li han donat la volta a la situació. La valenciana i l'argentina han tornat a salvar una altra pilota de partit, la cinquena, però ja no han pogut salvar la setena.

També et pot interessar

stats