Svitolina recapta fons per a Ucraïna

Els bombardejos de Rússia han deixat sense llum bona part de la població ucraïnesa i la tenista vol servir d'altaveu perquè la solidaritat cap al seu poble no muira

Svitolina recapta fons per Ucraïna

Elina Svitolina, que arribà a ser número 3 del món i va guanyar la medalla de bronze a Tòquio, està recaptant fons per a portar generadors elèctrics als hospitals ucraïnesos, afectats pels bombardejos russos. La tenista vol servir d'altaveu perquè la solidaritat cap al seu poble no muira.

Vora deu mesos després de l'inici de la guerra, la situació a Ucraïna es complica amb temperatures molt baixes i infraestructures destrossades. Svitolina té família a la seua ciutat natal, Odessa, i li aterra que l'atenció mediàtica haja decaigut perquè també ho faran les ajudes.

Esportistes famosos d'Ucraïna s'han unit a la iniciativa United 24, que centralitza les donacions al país i ja han recaptat 1.700.000 euros. Però la tenista demana més ajuda i critica la sanció que l'ATP i la WTA han imposat a Anglaterra per vetar jugadors russos i bielorussos en els seus tornejos.

També et pot interessar

stats