Suspés el Llevant-Jaén de futbol sala per tres positius en Covid-19 a l'equip granota

El partit de Alzira FS també ha quedat suspés després que quatre jugadors hagen donat positiu.

Els jugadors del Llevant, en l'escalfament previ d'un partit
Els jugadors del Llevant, en l'escalfament previ d'un partit / @LUDfutbolsala

El jutge de competició ha suspés el partit de la Lliga de futbol sala entre el Llevant i el Jaén, que s'havia de disputar aquest divendres a les nou de la nit, en detectar-se tres casos positius en Covid-19 a la plantilla i el cos tècnic de l'equip granota, líder de la competició.

Les persones afectades es troben aïllades, complint el protocol sanitari i amb el control i seguiment dels servicis mèdics del club. La resta de membres de la plantilla i cos tècnic han sigut sotmesos a proves d'antígens, que han donat negatiu. Així i tot, també se'ls estan fent test PCR per a descartar altre positiu en l'equip.

Les entrades adquirides per a aquest partit, que s'anava a disputar al poliesportiu de Paterna, seran vàlides per a la nova data que s'establisca, segons ha informat el club. En les pròximes hores el club informarà del mètode per a la devolució de l'import de les entrades a les persones que així ho desitgen.

Suspés també el partit de l'Alzira FS

Un altre equip valencià, l'Alzira FS, en aquest cas de la Segona Divisió, també s'ha vist afectat pel coronavirus. Quatre jugadors van donar positiu aquesta setmana i la resta de la plantilla, que està aïllada des del dimarts, es troba a l'espera dels resultats de la prova PCR.

Davant aquesta situació, l'entitat ho va posar en coneixement de la RFEF i de les autoritats sanitàries tal com indica el protocol. El jutge de competició ha resolt aquest divendres ajornar el partit que anaven a disputar el dissabte l'equip alzireny i el Pozo Ciudad de Múrcia.

També et pot interessar

stats