Sorribes, Bautista i Zapata debutaran contra Trevisan, Safiulin i Etcheverry en Wimbledon

La vallera podria enfrontar-se a la número 1 del món, Swiatek, en segona ronda

Sara Sorribes, Roberto Bautista i Bernabé Zapata
Sara Sorribes, Roberto Bautista i Bernabé Zapata

Sort dispar per als representants valencians en Wimbledon. D'una banda, la tenista vallera, Sara Sorribes, debutarà contra la italiana Trevisan en primera ronda de l'obert anglés. No obstant això, Sorribes ha tingut mala sort en el quadre perquè s'enfrontaria en una hipotètica segona ronda a la número 1 del món, la polonesa Iga Swiatek, que s'enfronta a la xinesa Zhu en el seu debut en el torneig.

Per la seua banda, la resta de tenistes espanyoles en el torneig s'enfrontaran a la russa Rakhimova en el cas de Bucsa; i a l'egípcia Sherif, campiona de l'obert de València, en el cas de Masarova.

Possible Zapata-Djokovic en tercera ronda

Respecte del quadre masculí, el castellonenc Roberto Bautista, favorit número 20 del quadre, jugarà contra el rus Safiulin en primera ronda. Per la seua banda, Bernabé Zapata s'enfrontarà a l'argentí Etcheverry. No obstant això, la mala sort també s'ha aliat amb ell, ja que, podria jugar en tercera ronda contra el número 2 del món, el serbi, Novak Djokovic.

Pel que fa a un dels principals favorits a guanyar el torneig, el murcià Carlos Alcaraz debutarà en aquest contra el francés Chardy.

En la resta d'emparellaments dels espanyols en el campionat, Davidovich s'iniciarà contra el francés Fils, Carballés contra l'italià Arnaldi, Munar contra el nord-americà Isner i Albert Ramos contra el polonés Hurkacz.

També et pot interessar

stats