Sinner frustra el somni d'Alcaraz en Wimbledon

L'italià ha mostrat la millor versió per a derrotar el murcià en quatre sets (6-1, 6-4, 6-7 i 6-3)

Alcaraz es lamenta després d'un punt perdut
Alcaraz es lamenta després d'un punt perdut / Hannah McKay (Reuters)
03 de juliol 2022 - 21:02

El camí de Carlos Alcaraz a Wimbledon ha arribat a la fi en els huitens de final. El jugador murcià s'ha trobat amb un imbatible Jack Sinner, que ha desplegat el seu millor tenis, per a derrotar-lo en quatre sets (6-1, 6-4, 6-7 i 6-3).

El deixeble de Juan Carlos Ferrero ha lluitat fins al final i ha arribat a salvar cinc pilotes de partit, però el fet de no haver aconseguit trencar el servei de l'italià en tot el partit l'ha penalitzat.

Després d'un primer set en què Sinner s'ha mostrat molt superior, Alcaraz ha millorat, però no ha sigut prou per a guanyar el segon parcial. En el tercer, el murcià ha hagut de salvar dues pilotes de trencament abans d'imposar-se en el tie-break per 10-8.

El quart set ha començat amb pilota de trencament per al deixeble de Ferrero, però no l'ha aprofitat. Sinner sí que ha aconseguit trencar el servei del murcià, que just després ha disposat de tres noves pilotes de trencament sense èxit. Alcaraz ha salvat tres noves pilotes de partit, però la sisena ha sigut la bona per a l'italià.

Amb la derrota del murcià, Rafa Nadal i Paula Badosa es queden com a únics representants espanyols en Wimbledon.