Sinner deixa Alcaraz sense final i sense número u

L'italià ha guanyat el deixeble de Juan Carlos Ferrero en les semifinals del torneig de Miami (7-6, 4-6 i 2-6)

Alcaraz intenta tornar una pilota a la desesperada
Alcaraz intenta tornar una pilota a la desesperada / Cristobal Herrera (Efe)

Carlos Alcaraz ha patit tot just la segona derrota de l'any en perdre en les semifinals del Masters 1000 de Miami contra l'italià Jannik Sinner en tres sets (7-6, 4-6 i 2-6). El tenista murcià, que portava un balanç de díhuit victòries i només una derrota, perd el número u del món en favor del serbi Novak Djokovic.

El partit ha sigut tot un espectacle, amb punts increïbles i alternatives constants en el marcador. De fet, Alcaraz ha hagut de remuntar un 1-4 desfavorable en el primer set. I quan ja semblava que el tenia al sac, després de trencar-li el servei a Sinner en l'onzé joc, l'italià ha forçat el tie-break. Però el deixeble de Juan Carlos Ferrero no ha deixat que el colp l'afectara i s'ha imposat per 7-4.

El segon set ha començat amb un break de l'italià, però el murcià li ha tornat a donar la volta (3-2). Tanmateix, Sinner ha aconseguit refer-se per a empatar el duel (6-4). El tercer i definitiu set ha començat de la mateixa manera, amb un trencament de servei de l'italià. Però a Alcaraz ja no li han quedat forces per a tornar a remuntar i Sinner s'ha acabat imposant per 6-2.

La final la jugaran l'italià contra el rus Daniïl Medvédev.

També et pot interessar

stats