Silvia Navarro es trenca i diu adeu a l'Europeu

Derrota de les guerreres en el debut de la competició contra una de les amfitriones, Montenegro

Silvia Navarro tracta de parar una pilota amb la selecció espanyola
Silvia Navarro tracta de parar una pilota amb la selecció espanyola / Projecte FER

La valenciana Silvia Navarro, portera de la selecció espanyola d'handbol, es perd l'Europeu i quasi diu adeu a la temporada després de patir un trencament del lligament creuat anterior i el menisc intern del seu genoll esquerre.

La lesió de la portera del Rocasa Gran Canària es va produir en un mal suport en intentar detindre un llançament a un minut del descans del partit contra Montenegro, en la primera jornada en el grup D del Campionat d'Europa.

La selecció balcànica, una de les tres amfitriones del torneig, va guanyar el partit per 30-23 en aprofitar la seua eficiència en el tir i els problemes defensius de les espanyoles. Demà, a les del valencià José Ignacio Prada, els espera Polònia.