Silvia Navarro acaba amb el somni europeu de l'Elx

La portera valenciana ha sigut decisiva en la victòria del del Rocasa Gran Canària en la tornada dels quarts de l'EHF European Cup (23-17)

Silvia Navarro, en una acció del partit
Silvia Navarro, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

El trajecte de l'Handbol Elx en l'EHF European Cup ha arribat a la fi en els quarts de final. L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha perdut (23-17) contra el Rocasa Gran Canària en el partit de tornada, després de l'empat a 22 en l'anada a l'Esperanza Lag. Silvia Navarro, la portera valenciana de les insulars i de la selecció espanyola, ha sigut decisiva en la classificació de les locals gràcies a les seues parades.

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. En la primera, marcada per la igualtat, les defenses s'han imposat a l'atac. De fet, el marcador no s'ha inaugurat fins al minut 6 de joc. Durant tot el primer acte hi ha hagut alternances, amb avantatges mínims per als dos equips. Però un parcial de 3-0 en els últims dos minuts ha donat a les canàries una renda de dos gols abans del descans (9-7), la màxima fins a eixe moment.

Però en la represa, el decorat ha canviat per complet. El Rocasa Gran Canària ha trobat el forat en la defensa il·licitana i ha anotat amb molta més facilitat, mentre que les jugadores de Joaquín Rocamora xocaven una vegada i una altra contra Silvia Navarro i la defensa local. Un parcial de 9-3 d'eixida (18-10) ha sentenciat el duel i l'eliminatòria. Però l'Elx no li ha perdut la cara i ha lluitant fins al final per a tractar de reduir el desavantatge al màxim. Elena Martínez, amb cinc gols, ha sigut la millor jugadora de les il·licitanes.