Cap de setmana carregat de medalles per a l’esport valencià

Taekwondo, judo i ciclisme han donat un cap de setmana d'èxit per a molts esportistes del nostre territori.

El taekwondo, un dels esports en què els valencians han destacat aquest cap de setmana
El taekwondo, un dels esports en què els valencians han destacat aquest cap de setmana / Korean Olympic Committee

Diversos esportistes del nostre territori han sigut protagonistes aquest cap de setmana pels èxits aconseguits. On més se n’han registrat ha estat a Marina d’Or, que ha acollit el nacional de taekwondo sub-21 i la Copa d’Espanya d’ultrafons de ciclisme. El tatami va atorgar a l’esport valencià un total de quatre medalles: plata per a Javier Chicote i bronze per a Lorena Cabel, els dos de Paiporta. En categoria júnior, Palmira Tatay i Hugo Arillo es penjaren una medalla de bronze cadascun d'ells.

D'altra banda, el judo valencià també ha obtingut premi. El més cridaner ha sigut el d’Ana Pérez Box, flamant medalla de bronze en el Grand Prix de Judo que s’ha celebrat a la ciutat xinesa de Hohhot del 25 al 27 de maig. La judoka alacantina ha aconseguit un important èxit, ja que es va desfer prèviament de dos rivals que havien competit als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro el 2016. Al combat pel bronze, Ana Pérez es va imposar a Yeyin Jang per ippon, després d’haver caigut derrotada en semifinals davant Shugen Wu en el punt d’or.

El judo, a més, ens ha brindat un nou triomf, el de Pedro Gómez Llorens, que ha obtingut el bronze en la Copa d’Europa cadet celebrada a la ciutat de Coimbra, Portugal, entre el 26 i 27 de maig.

Finalment, del ciclisme també han arribat bones notícies, de la mà de la torrevellenca Sandra Alonso, que es convertia en campiona d’Espanya de ruta en la categoria sub-23 de la copa Cofidis, disputada a Navarra. Més a l’oest, a Villadiego, Burgos, els ciclistes Ricardo Ten i Maurice Eckhard participaren entre el 25 i el 27 de maig en el Campionat d’Espanya paralímpic, on han obtingut un total de quatre medalles. En la categoria MC1, Ricardo Ten aconseguia la plata en la crono i or en la prova en línia, mentre que Eckhard es proclamava campió de les dues modalitats en la categoria MC2.

També et pot interessar

stats