Set valencians jugaran la fase final de Roland Garros

Bernabé Zapata, Mario Vilella i Carlos Taberner s'uniran a un quadre final en què també estan els valencians Roberto Bautista, Sara Sorribes, Pedro Martínez i Pablo Andújar

El valencià Carlos Taberner celebra un punt a Paris
El valencià Carlos Taberner celebra un punt a París / Twitter: @rolandgarros

Els valencians Bernabé Zapata, Mario Vilella i Carlos Taberner han superat la classificació per a disputar Roland Garros i jugaran la fase final del torneig parisenc, en què també estaran Roberto Bautista, Sara Sorribes, Pedro Martínez i Pablo Andújar.

Zapata ha hagut de superar el francés Jacquet, el kazakh Popko i l'australià Polmans. Vilella ha hagut de remuntar contra l'alemany Gojowczyk i abans havia guanyat l'austríac Novak i l'eslovac Horansky. Per la seua part, Taberner va guanyar l'eslovac Klizan, l'italià Fabbiano i el brasiler Menezes.

Els tres tenistes valencians provinents de la prèvia s'uniran a un quadre final en què també estan els valencians Roberto Bautista, Pedro Martínez Portero, Sara Sorribes i Pablo Andújar. El tenista de Benlloc acudeix a París com a onzé cap de sèrie i debutarà l'il·licità Vilella. Difícil també ho tindrà en primera ronda Martínez Portero, que s'enfrontarà a Sebastian Korda, número 63 del món, mentre que Andújar es veurà les cares amb Dominic Thiem, número 4 del món, en primera ronda.

Sara Sorribes, número 49 del món s'enfrontarà en primera ronda a la xinesa Saisai Zheng (56). En cas de superar aquest escull, Sorribes podria enfrontar-se en segona ronda a Garbiñe Muguruza, campiona a París fa cinc anys. L'espanyola, actual número 13 del rànquing, iniciarà la competició contra la ucraïnesa de 18 anys Marta Kostiuk (81).

El primer partit de Rafa Nadal en el camí de la cerca del catorzé títol a París serà contra l'australià Alexei Popyrin. L'australià ja va ser rival del de Manacor fa menys d'un mes, quan Rafa li va guanyar a Madrid amb un doble 6-3. El també balear Jaume Munar s'enfrontarà a l'australià Jordan Thompson, que ve d'eliminar Taberner a Madrid i de ser eliminat per Andújar a Ginebra.

Carlos Alcaraz juga aquest divendres l'última ronda de la prèvia i podria disputar enguany el seu primer Grand Slam. Els altres enfrontaments de tenistes espanyols en aquesta primera ronda són:

  • Federico Coria - Feliciano López
  • Alejandro Davidovich - Mikhail Kukushkin
  • Norbert Gombos - Pablo Carreño
  • Philipp Kohlschreiber - Fernando Verdasco
  • Albert Ramos - Gäel Monfils
  • Elias Ymer - Roberto Carballés
  • Carla Suárez - Sloane Stephens
  • Clara Tauson - Paula Badosa

El torneig més important del món sobre terra batuda començarà aquest diumenge 30 de maig i finalitzarà dues setmanes després.

També et pot interessar

stats