Sergio García fa un pòdium agredolç

El pilot de Borriana ha finalitzat tercer al Gran Premi d'Austràlia però s'ha quedat sense opcions de lluitar pel títol

Deniz Öncü, Izan Guevara i Sergio García, en el pòdium
Deniz Öncü, Izan Guevara i Sergio García, en el pòdium / Loren Elliott (Reuters)

Sergio García Dols ha pujat al pòdium per huitena vegada aquesta temporada, ha acabat tercer en la prova de Moto3 del Gran Premi d'Austràlia. Però aquest resultat no li ha servit al pilot de Borriana per a seguir en la lluita pel títol del campionat. El mallorquí Izan Guevara s'ha proclamat vencedor del Mundial quan encara falten dues proves després de fer primer per davant del turc Deniz Öncü.

Carlos Tatay ha sigut el millor de la resta de valencians en la categoria, i ha entrat en meta en dotzé lloc, just per davant d'Ivan Ortolà, tretzé, i Jaume Masià, quinzé. Dani Holgado no ha pogut acabar la carrera.

Canet no aprofita la caiguda del líder

En Moto2, el millor valencià ha sigut Arón Canet, que ha finalitzat en nové lloc. El pilot de Corbera no ha aprofitat l'oportunitat d'acostar-se al lideratge del Mundial, després que el fins ara líder del campionat no ha acabat la carrera. Canet es manté tercer en la classificació general, però ja no té opcions reals de lluitar pel títol, perquè el separen 47 punts del japonés Ai Ogura, i només en queden 50 en joc.

La mala notícia ha sigut la forta caiguda patida per Jorge Navarro en la tercera volta. El pilot de la Pobla de Vallbona està ingressat en l'hospital amb el fèmur trencat. La victòria en la carrera ha sigut per al madrileny Alonso López.

Álex Rins completa el triplet espanyol

En la categoria reina, MotoGP, Álex Rins ha guanyat la carrera per davant de Marc Màrquez i ha completat el triplet de victòries espanyoles a Austràlia. En la lluita pel Mundial, l'italià Pecco Bagnaia manté el lideratge amb 14 punts d'avantatge sobre el francés Fabio Quartararo i 27 sobre el català Aleix Espargaró.

També et pot interessar

stats