Sergio García trenca la mala ratxa i lluitarà per la victòria

El golfista de Borriol ha passat el tall després de quatre tornejos sense aconseguir-ho i és tercer a tres colps del líder, Jordan Spieth, en el Charles Schwab Challenge

Sergio García, durant la primera jornada del Charles Schwab Challenge
Sergio García, durant la primera jornada del Charles Schwab Challenge / USA Today Sports

Sergio García no travessava un bon moment de joc en els últims mesos, però no ha llançat la tovallola. Ho ha intentat tot per a tractar d'aparcar la mala dinàmica. Primer va canviar de cadi i va recórrer a Glen Murray, qui ja havia portat la seua bossa durant bona part de la seua carrera i amb qui va aconseguir els majors èxits. Una setmana després, va canviar de de pals i va tornar a la marca que el va acompanyar des que es va fer professional. Però els resultats van ser els mateixos que en les setmanes prèvies: tall fallat i quatre tornejos seguits sense jugar les últimes dues rondes.

Tot i això, el golfista de Borriol no s'ha donat per vençut i l'esforç ha acabat tenint recompensa. En el en el Charles Schwab Challenge, torneig del circuit americà, ha aconseguit passar el tall i, a més, ho ha fet en un gran tercer lloc que li permetrà lluitar per la victòria aquest cap de setmana. Va ser líder després d'una gran primera jornada, que va resoldre amb 63 colps (-7), però la irregularitat de la temporada va aparéixer en la segona volta. Semblava que podien tornar a aparéixer els fantasmes dels últims tornejos, però Sergio va salvar la situació, i amb una targeta de 69 colps (-1), es va situar en tercer lloc amb -8 en l'acumulat i a només tres colps del líder, el nord-americà Jordan Spieth (-11).

Precisament, la reacció ha arribat en un camp que el jugador de Borriol coneix a la perfecció, el Colonial, on va aconseguir el primer triomf com a professional ara fa 20 anys. Ara buscarà la dotzena victòria en el PGA Tour per a tractar de classificar-se per a la Ryder Cup i assegurar el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio.

També et pot interessar

stats