Sergio García torna a pujar al pòdium

El pilot de Borriana ha finalitzat tercer en la categoria de Moto3 del Gran Premi de Malàisia

Sergio García (dreta), en el pòdium
Sergio García (dreta), en el pòdium / Fazry Ismail (Efe)

Sergio García Dols ha aconseguit el nové pòdium de la temporada en acabar en tercera posició en la carrera de Moto3 del Gran Premi de Malàisia. El pilot de Borriana ha acabat per darrere del britànic John McPhee i del japonés Ayumu Sasaki.

Amb aquest resultat, Sergio García es referma en el segon lloc del Mundial, amb 241 punts, huit més que l'italià Dennis Foggia i 14 més que Sasaki. El de Borriana haurà de confirmar el seu lloc en el pòdium al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, l'últim del campionat, que ja ha guanyat el mallorquí Izan Guevara.

Jaume Masià ha entrat en meta en quart lloc, Dani Holgado ha finalitzat seté i Iván Ortolà, nové. Carlos Tatay ha sigut l'únic valencià de la categoria que no ha finalitzat la carrera.

Canet, huité en Moto2

En la categoria de Moto2, Arón Canet ha entrat a meta en huitena posició i deixa pràcticament sentenciat el seu tercer lloc en la classificació general del Mundial. Només necessita un punt en l'última carrera o que l'italià Tony Arbolino, que ha guanyat a Malàisia, no ho faça al Circuit de Xest.

El gran premi de la Comunitat Valenciana decidirà el campió de Moto2, ja que s'arriba a l'última carrera del Mundial amb només 9 punts d'avantatge del primer respecte al segon. El madrileny Augusto Fernández arriba com a líder, en aprofitar la caiguda del japonés Ai Ogura en l'última volta de la carrera. David Sanchís, que ha participat en substitució del lesionat Jorge Navarro, ha caigut en la primera volta.

El títol de MotoGP també es decidirà a Xest. L'italià Francesco Bagnaia està molt prop del campionat, ja que només una victòria del seu únic rival, el francés Fabio Quartararo, li impediria ser el campió si no fora capaç d'acabar la carrera entre els 14 primers.

També et pot interessar

stats