Sergio García renuncia als Jocs Olímpics

El golfista de Borriol vol centrar-se a competir per classificar-se per a la Ryder Cup

Sergio Garcia renuncia a estar en els Jocs Olímpics de Tòquio
Sergio García renuncia a estar en els Jocs Olímpics de Tòquio / Twitter: @TheSergioGarcia

El golfista de Borriol (Plana Alta) Sergio García ha anunciat a través de les seues xarxes socials que renuncia a participar en els Jocs Olímpics de Tòquio per a poder centrar-se en els pròxims tornejos i tractar de classificar-se "per mèrits propis" per a la pròxima Ryder Cup.

García ha explicat que ha sigut una de les decisions més difícils de la seua vida ja que, per a ell, "és un honor representar Espanya". Per tractar-se d'una responsabilitat molt gran i que no hi estaria centrat al cent per cent en la competició, s'estima més cedir la possibilitat a un altre golfista amb "millor opció de medalla per a la nostra gran Espanya".

El borriolenc acaba el seu comunicat tot assegurant que, a pesar de la seua edat, tractarà de posar-ho tot de la seua part per a estar en els pròxims Jocs Olímpics.

Amb aquesta renúncia, Espanya perd un altre esportista de nivell i amb opcions de medalla i s'uneix a altres absències com les de Roberto Bautista o Rafa Nadal en tenis, o a la de Carolina Marín en bàdminton per lesió.

També et pot interessar

stats