Sergio García: “El meu objectiu és tornar a guanyar diumenge a Xest”

El pilot de Borriana va quedar segon en la carrera de Moto3 del GP d'Europa disputat al Circuit Ricardo Tormo.

VÍDEO | Sergio García: “El meu objectiu és tornar a guanyar diumenge a Xest”

El Mundial de Motociclisme ha passat aquest cap de setmana per Xest i la lluita pels títols continua molt oberta. Al pilot d'Algemesí, Jaume Masià, se li complica la cosa, ja que va caure i no va poder acabar la carrera de Moto3. Per la seua banda, el jove borrianenc Sergio García Dols va ser la nota positiva entre els pilots de la terra, en aconseguir pujar a la segona posició del podi en aquesta categoria.

El de Borriana eixia des de la setena posició de la graella i va marcar un ritme que va anar augmentant. El resultat, travessar la línia de meta en segona posició. Aquest dilluns, un equip d'À Punt Mèdia ha estat amb ell al seu poble i ens ha contat de quina manera va viure la carrera.

Ara, el jove pilot té com a objectiu intentar guanyar les dues carreres que falten per a finalitzar el mundial. Pel que respecta al futur, Garcia Dols està molt il·lusionat amb la pròxima temporada perquè formarà part de l'equip d'Aspar, on comptarà amb una moto molt més competitiva.

El borrianenc és una de les grans promeses del motociclisme valencià que el pròxim cap de setmana intentarà tornar a guanyar el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que ja va guanyar el 2019.

També et pot interessar

stats