Sergio García manté el lideratge en el Mundial de Moto2

El pilot de Borriana ha finalitzat el Gran Premi d'Itàlia en quart lloc i Aron Canet ha sigut sext

Sergio García i Aron Canet, durant la carrera
Sergio García i Aron Canet, durant la carrera / Jennifer Lorenzini (Reuters)

Sergio García Dols tanca el primer terç del Campionat del Món de Motociclisme com a líder en la categoria de Moto2. El pilot de Borriana ha finalitzat el Gran Premi d'Itàlia en quarta posició i veu reduït l'avantatge sobre el seu màxim perseguidor, l'estatunidenc Joe Roberts, que ha guanyat la carrera, a només set punts.

Aron Canet, que ha arribat a liderar en el tram final de la prova, ha sigut finalment sext. I els altres dos pilots valencians en la categoria, Jaume Masià i Àlex Escrig, han finalitzat en posicions molt endarrerides, la 21a i la 24a, respectivament.

Ortolá, el millor valencià en Moto3

En Moto3, la victòria ha sigut per a David Alonso, que es referma en el lideratge del Mundial. El pilot colombià de l'equip de Jorge Martínez Aspar amplia la renda respecte al segon classificat, el valencià Dani Holgado, a 37 punts.

El millor valencià en la carrera ha sigut Iván Ortolá, que ha travessat la línia de meta en sext lloc i es manté quart en la classificació general. Ángel Piqueras ha acabat en onzena posició, mentre que Holgado ha completat la pitjor carrera de la temporada després de finalitzar catorzé.

També et pot interessar

stats