Sergio García guanya a Itàlia i consolida el lideratge en el Mundial

El pilot de Borriana ha entrat segon en la carrera de Moto3, però una sanció al seu company Izan Guevara li ha donat el triomf

Sergio García celebra la victòria
Sergio García celebra la victòria / Claudio Giovannini (Efe)

Sergio García Dols ha aconseguit al Gran Premi d'Itàlia la tercera victòria de la temporada en el Mundial de Moto3 i es referma en el lideratge de la classificació general del campionat. El pilot de Borriana ha travessat la línia en segona posició, però una sanció al seu company d'equip Izan Guevara per excedir-se dels límits del circuit en l'última volta li ha permés pujar al primer escaló del pòdium.

D'aquesta manera, Sergio García amplia l'avantatge en el Mundial respecte del segon classificat, Guevara, a punts. Jaume Masià perd el segon lloc en la general després de no puntuar en aquesta carrera, en què ha finalitzat en desseté lloc.

Iván Ortolá ha sigut el segon millor valencià en acabar en seté lloc, el seu millor resultat fins ara en la temporada del seu debut en Moto3. Carlos Tatay, denové, tampoc ha puntuat, mentre que Dani holgado, que partia de la segona posició de la graella no ha acabat la carrera per una caiguda.

Pedro Acosta, guanyador més jove de la història en Moto2

El murcià Pedro Acosta s'ha endut la victòria en Moto2 i s'ha convertit, amb 18 anys i 4 dies, en el pilot més jove de la història que guanya en la categoria intermèdia. Jorge Navarro, dotzé, ha sigut el millor valencià en la carrera després que Arón Canet haja patit una caiguda quan anava segon i lluitava pel triomf amb Acosta. Tot i això, el de Corbera, que eixia des de la pole, es manté a la mateixa distància, 19 punts, del lideratge del Mundial, que ara comparteixen l'italià Celestino Vietti i el japonés Ai Ogura.

També et pot interessar

stats