Sergio García guanya a França i recupera el lideratge del Mundial en Moto2

Dani Holgado també és líder de la classificació general de Moto3, després d'acabar segon a Le Mans

Sergio García travessa la línia de meta
Sergio García travessa la línia de meta / Reuters

Sergio García Dols ha guanyat la carrera de Moto2 del Gran Premi de França, que es disputa al circuit de Le Mans. El pilot de Borriana ha dominat la carrera des del principi i s'ha imposat a la resta de rivals amb autoritat, després de la mala eixida d'Arón Canet, que partia des de la pole position.

Amb esta nova victòria, la segona de la temporada, Sergio García recupera el lideratge en la classificació general del mundial de Moto2. Ara el pilot de Borriana avantatja en set punts l'estatunidenc Joe Roberts, que ha finalitzat quart a França. Arón Canet, que tornava a competir només dos setmanes després de la caiguda patida a Jerez, ha finalitzat sext, encara que ha ocupat el segon lloc durant bona part de la prova.

Els altres dos pilots valencians de la categoria, Jaume Masià i Jorge Navarro, han acabat la carrera en setzé i vinté lloc, respectivament.

Dani Holgado, segon en Moto3

En la categoria de Moto3, Dani Holgado manté el lideratge en el Mundial per només un punt, després de finalitzar el Gran Premi de França en segona posició. La victòria ha sigut per al seu perseguidor en la classificació general, el pilot colombià de l'equip de Jorge Martínez Aspar, David Alonso.

Els altres dos pilots valencians de Moto3, Iván Ortolá i Ángel Piqueras, també han puntuat. El de Puçol ha travessat la línia de meta en quint lloc, mentre que el d'Aiora ha sigut desé.

També et pot interessar

stats