Sergio García Dols torna a pujar al pòdium

El pilot de Borriana ha sigut tercer en el Gran Premi d'Alemanya i manté el lideratge en el Mundial

Sergio García, durant la carrera
Sergio García, durant la carrera / Lisi Niesner (Reuters)

Sergio García Dols ha aconseguit el sisé pòdium de la temporada en Moto3 en finalitzar en tercer lloc el Gran Premi d'Alemanya disputat al circuit de Sachsenring. La victòria ha sigut per al mallorquí Izan Guevara, que retalla distàncies en la classificació general del Mundial. Ara el pilot de Borriana només té set punts d'avantatge respecte del balear.

Dani Holgado ha sigut el millor de la resta de pilots valencians en arribar a la línia de meta en sisé lloc, el seu millor resultat fins ara en la categoria en l'any del seu debut. Iván Ortolà ha finalitzat en desé lloc i Jaume Masià s'ha hagut de conformar amb la dotzena posició. Aquest resultat ha provocat que el pilot d'Algemesí perda el tercer lloc en la classificació general en favor de l'italià Dennis Foggia.

L'altre representant valencià en Moto3, el pilot d'Alaquàs Carlos Tatay, no ha pogut finalitzar la carrera després de patir una caiguda en la primera volta.

Aron Canet, nové en Moto2

En la categoria de Moto2, Aron Canet, que fa només una setmana va patir un accident de cotxe aparatós que li va provocar una fractura de nas, ha acabat la carrera en un meritori nové lloc. El pilot de Corbera s'ha vist beneficiat, a més, per la caiguda del líder del Mundial, l'italià Celestino Vietti. Tot i que perd un lloc en la classificació, Canet se situa a només 17 punts del lideratge.

L'altre pilot valencià en la categoria, el pilot de la Pobla de Vallbona Jorge Navarro, no ha pogut finalitzar la carrera per una caiguda.

També et pot interessar

stats