Sergio García Dols: “És el moment de fer el salt a Moto2”

El pilot de Borriana es mostra convençut que aquest any pot guanyar el Mundial de Moto3

Quan ja s’ha superat l’equador del Campionat de Moto3, Sergio García Dols és el líder del Mundial, amb tres punts d’avantatge sobre el seu company d’equip, el mallorquí Izán Guevara. El borrianenc aspira a convertir-se en el primer campió valencià en onze anys. Ningú ho ha aconseguit des que Nico Terol va guanyar el Campionat del Món en 125cc el 2011.

En una entrevista amb À Punt, Sergio García Dols s’ha mostrat convençut que aquest any pot guanyar el Mundial. El borrianenc creu que l’experiència de l’any passat, en què va acabar tercer, l'ajudarà a suportar la pressió d'estar lluitant per un títol. Amb la igualtat que hi ha fins ara, el campió es podria decidir en l’última prova del campionat, que tindrà lloc el 6 de novembre al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

El present passa per tractar d’aconseguir el títol de Moto3, però Sergio García Dols també pensa en el futur: “És el moment de fer el salt a Moto2”. Per davant, nou carreres apassionants que poden acabar amb el somni del títol de campió. La primera cita, el 7 d’agost en el Gran Premi de la Gran Bretanya.