Sergio García Dols guanya el Gran Premi de les Amèriques

El pilot de Borriana ha aconseguit la primera victòria en Moto2 i se situa líder del Mundial

Sergio García, amb el trofeud e campió
Sergio García, amb el trofeud e campió / Efe

Sergio García Dols ha aconseguit la primera victòria de la seua carrera en Moto2, després de guanyar el Gran Premi de les Amèriques disputat a Austin (Texas). El pilot de Borriana ha travessat la línia de meta per davant del nord-americà Joe Roberts i del murcià Fermín Aldeguer.

Amb aquesta victòria, Sergio García se situa líder del Mundial, amb 51 punts, dos més que Roberts i tretze més que Aron Canet. El pilot de Corbera, que eixia des de la pole position, només ha pogut finalitzar nové. Els altres dos pilots valencians de la categoria, Jaume Masià (19) i Àlex Escrig (24), han acabat fora dels punts.

Doble pòdium valencia en Moto3

En Moto3 també hi ha hagut bones notícies, amb un doble pòdium valencià. La victòria ha sigut per al colombià David Alonso, que ha travessat la meta per davant de Dani Holgado i Ángel Piqueras, que ha pujat al pòdium en la tercera carrera que disputa en la categoria.

Holgado es manté líder del mundial amb 65 punts, dos més que Alonso, mentre que Iván Ortolà, que no ha pogut acabar la carrera per una caiguda, és quart.

També et pot interessar

stats