David Ferrer, nou capità de l'equip espanyol de tenis

La també valenciana Anabel Medina continuarà al capdavant de la selecció femenina en la Copa Billie Jean King

David Ferrer, nou capità de l'equip espanyol en Copa Davis
David Ferrer, nou capità de l'equip espanyol en Copa Davis / Alvaro Diaz (RFEF)

L'extenista de Xàbia David Ferrer serà el seleccionador de l'equip nacional de Copa Davis per a les pròximes tres temporades. És una incògnita si Ferrer, que fins ara ocupava els càrrecs de director del Barcelona Open - Trofeu Comte de Godó i de la Copa Davis, podrà compaginar aquestes funcions amb la capitania.

La Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET) i Sergi Bruguera van acordar dilluns donar per finalitzada l'etapa del català com a capità, amb qui l'Armada Espanyola va guanyar la primera Copa Davis del nou format en novembre de 2019 a Madrid.

Bruguera i Miguel Díaz, president de la RFET
Bruguera i Miguel Díaz, president de la RFET / Reial Federació Espanyola de Tenis

Ferrer, de 40 anys, es va retirar del tenis professional el maig de 2019. Ho va fer amb un palmarés que li eleva a un dels grans referents en la història del tenis espanyol: amb 27 títols en 52 finals disputades, 63 Grand Slams jugats i 7 anys en el Top-10 mundial, arribant a ser número tres en 2013. En Copa Davis va fer història conquistant amb Espanya 3 títols (2008, 2009 i 2011) i va arribar a una quarta final (2012).

La torrentina Anabel Medina, directora de l'Obert Internacional de València, continuarà al capdavant de l'equip espanyol femení en la Copa Billie Jean King. D'aquesta manera, dos valencians podrien encapçalar els equips nacionals de tenis.

També et pot interessar

stats