Sergi Bruguera: Jugar a la plaça de bous de València serà espectacular

Sergi Bruguera dirigirà l´equip espanyol de la copa Davis que s´enfrontarà a Alemanya entre el 6 i el 8 d´abril.

Sergi Bruguera, en l'última eliminatòria contra la Gran Bretanya a Marbella
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
12 de març 2018 - 13:47

Bruguera s´ha confesat especialment il·lusionat pel fet de tornar a València. 'Vaig viure sis anys allí. Estic encantat de tornar perquè tinc un record de València i de la seua gent immillorable'. El doble campió de Roland Garrós ha destacat la tradició tenística de València, d´on 'han eixit jugadors espectaculars, com Ferrrero o Ferrer, i ara també Guillermo García López'. Bruguera ha destacat també el gran moment per què passa el castellonenc Roberto Bautista, guanyador dels tornejos d´Auckland i Dubai. 'Bautista està fent-ho molt bé. Està jugant en una forma increïble. És un grandíssim jugador, un competidor espectacular, i en la Copa Davis sempre ha rendit molt bé', ha destacat Bruguera.

L´eliminatòria contra Alemanya es disputarà a la plaça de bous de València, un escenari amb cabuda per a 10.600 espectadors, però on Bruguera no ha jugat mai. 'Serà un poc estrany per a mi, però la veritat és que un marc com aquest, amb una plaça de bous com la de València, serà espectacular'.

Sergi Bruguera exerceix el càrrec des del gener passat i es va estrenar com a capità en la passada eliminatòria de la Copa Davis contra la Gran Bretaya. Defensant la camiseta espanyola, va ser plata en els Jocs Olímpics d´Atlanta 96. En la Davis va jugar durant 10 anys, però mai va passar dels quarts de final, que va abastar el 1994.

Quan falta menys d´un mes per al duel contra Alemanya, encara no té decidit l´equip. 'Ara s´estan disputant grans tornejos, com ara l´Indian Wells i després Miami. Preferisc esperar, veure com van els tornejos, com van els jugadors i que no hi haja lesionats. Després prendrem la decisió', afig Bruguera.

En aquest equip serà molt difícil que estiga Rafa Nadal. 'El que ha de fer Rafa es cuidar-se, curar-se i recuperar-se al cent per cent. Una vegada estiga recuperat i comence a entrenar-se, parlarem amb ell', diu el capità de l´equip espanyol. Del rival, Alemanya, Bruguera avisa: 'Tenen unquip amb Zverev, número quatre del món, com a pilar bàsic. És un jugador capaç de guanyar una eliminatoria perquè el doble el juga també amb el seu germà. Veurem també en quina forma arriben els altres membres de l´equip, com ara Struff o Kohlschreiber.

 

L´equip espanyol de la Copa Davis es desplaçarà a València el diumenge anterior a l´eliminatòria, que es disputarà del 6 al 8 d´abril.

També et pot interessar

stats