Així seran els individuals de pilota

Les partides inaugurals seran el 27 de maig en escala i corda i, el 4 de juny, en raspall

Puchol II i Tonet IV, guanyadors de l'any passat en escala i corda i raspall, respectivament
Puchol II i Tonet IV, guanyadors de l'any passat en escala i corda i raspall, respectivament / Funpival

El Campionat Individual Caixabank – Trofeu President de la Generalitat ja té duels, dates i trinquets, tant en la modalitat d'escala i corda com en la de raspall.

Les dues competicions més emblemàtiques de la pilota professional repetiran el format de competició establit fa quatre temporades, que premia la trajectòria de l'edició anterior i afavoreix que es produïsquen sorpreses.

Tots els contendents començaran en la ronda de huitens de final. D'aquesta manera, els setze participants recorreran el mateix camí cap al títol i disputaran el mateix nombre de partides.

Els huit primers classificats de la passada campanya han sigut designats caps de sèrie i els aparellaments amb els huit participants restants s'han configurat per sorteig.

En la modalitat d'escala i corda, la primera eliminatòria tindrà lloc el 27 de maig a Vila-real, mentre que la final es jugarà al trinquet de Pelai el 26 de juny. En la disciplina de raspall, la partida inaugural es jugarà el 4 de juny a la Llosa de Ranes i el títol es resoldrà el 2 de juliol al trinquet d'Oliva.

Així seran els campionats individuals de raspall i d'escala i corda
Així seran els campionats individuals de raspall i d'escala i corda / Funpival

També et pot interessar

stats