Les seqüeles de l'accident de cotxe impedeixen Canet córrer a Assen

El pilot valencià va passar per un hospital als Països Baixos i el resultat ha sigut pitjor del ques'esperava

El pilot de Corbera, en el seu box, amb el nas tapat durant el Gran Premi de la setmana passada
El pilot de Corbera, en el seu box, amb el nas tapat durant el Gran Premi de la setmana passada / Instagram: @aroncanet

El valencià Arón Canet no podrà disputar la carrera del Gran Premi dels Països Baixos pels problemes de sagnat al nas, que arrossega des de l'accident de trànsit que va patir abans de la carrera d'Alemanya.

El pilot de Corbera va passar per un hospital de Groningen per a intentar cauteritzar la ferida i va ser pitjor el remei que la malaltia. Segons ha explicat Canet, el que van fer va ser "desbaratar" encara més la situació del pilot de l'escuderia Kalex, que ha decidit no córrer el cap de setmana.

Canet va eixir a la pista en la tercera sessió dels entrenaments lliures, però només completar la primera volta ha hagut de tornar al taller amb el depòsit de la moto i la granota de cuiro tacada de sang per l'hemorràgia que no cessava.

Després de rebre-hi les primeres atencions mèdiques, en què s'han tapat els orificis nasals per a evitar-ne el sagnat de manera que només podria respirar per la boca, Arón Canet va tornar a eixir a pista, però l'alegria no ha durat molt perquè només un parell de voltes després ha tornat a entrar al taller en les mateixes condicions que la vegada anterior.

Ha sigut quan Arón Canet, d'acord amb el seu equip, ha decidit baixar de la moto i donar per conclosa la participació en el Gran Premi dels Països Baixos de Moto2.

També et pot interessar

stats