Sepp Kuss es corona campió de la Vuelta a Madrid

L'estatunidenc ha ocupat el primer lloc d'un pòdium ocupat pels seus dos companys d'equip, Jonas Vingegaard i Primoz Roglic

Kuss celebra el triomf amb el seu equip
Kuss celebra el triomf amb el seu equip / Susana Vera

Sepp Kuss és el nou guanyador de la Vuelta a Espanya. El ciclista estatunidenc succeeix en el palmarés el belga Remco Evenepoel, guanyador l'any passat, i l'eslové Primoz Roglic, que va véncer en les tres edicions anteriors.

Tot i les suspicàcies després de la victòria en la dessetena etaap del guanyador del Tour, Jonas Vingegaard, finalment s'ha imposat la lògica en l'equip Jumbo-Visma i hi ha hagut un pacte de no-agressió. L'entrada conjunta a meta dels tres ciclistes en la vintena etapa va enterrar qualsevol dubte i hui a Madrid s'ha tornat a repetir una imatge semblant entre Kuss, Vingegaard i Roglic. El català resident a Xàbia Juan Ayuso ha sigut el millor espanyol, en finalitzar en quarta posició.

La victòria en l'última etapa ha sigut per a l'australià Kaden Groves, que s'ha imposat a l'esprint a Filippo Ganna. I així s'ha posat punt final a la setanta-huitena edició de la Vuelta, que serà recordada com una de les millors de la història.

També et pot interessar

stats