Segona plata per a Kim López en l'Europeu paralímpic

Dues medalles d'or i dues de plata s'han penjat els atletes valencians en l'Europeu paralímpic, que s'ha disputat a Berlín.

Quatre medalles amb gust valencià, a Berlín
Quatre medalles amb gust valencià, a Berlín

La delegació espanyola acaba l'Europeu paralímpic de Berlín amb 28 medalles. Els tres valencians del Projecte FER (Foment d'Esportistes amb Reptes) han tingut un protagonisme especial a Alemanya per penjar-se quatre medalles. Kim López n'ha obtingut dues de plata, una en llançament de disc i una altra en pes.

En la jornada de cloenda, el de Silla ha sumat la medalla de plata en el llançament de disc F12 (discapacitat visual). Ha obtingut la seua millor puntuació en l'últim intent. El llançador ja havia guanyat el subcampionat en llançament de pes, amb un registre de 14,80 metres.

Héctor Cabrera ha pujat al podi i s'ha penjat la medalla d'or després de recuperar la javelina que li havia extraviat l'aerolínia amb què va viatjar a Berlín. El d'Oliva va haver de batre en diverses ocasions el rècord del campionat en aquesta especialitat per a pujar al més alt del podi, amb una marca de 61,31 metres.

Iván Cano revalida el títol de campió d'Europa

En la jornada d'inauguració va ser l'alacantí Iván Cano qui guanyà l'or en el salt de llargària per a esportistes amb discapacitat visual. Amb un salt de 6,77 metres, revalida el títol del campió d'Europa i es consolida com un dels millors saltadors del panorama paralímpic internacional.

També et pot interessar

stats