Segona derrota de l'Elx i empat agredolç del Morvedre

Les il·licitanes han perdut per la mínima a Granollers (19-18) i les de Montse Puche sumen un punt contra el Còrdova (23-23).

Les jugdores de l'Elx tracten d'evitar un gol del Granollers
Les jugdores de l'Elx tracten d'evitar un gol del Granollers / Twitter: @cbm_elche

La jornada 12 de la Lliga Guerreras Iberdrola no ha sigut positiva per als interessos dels equips valencians. L'Handbol Elx ha perdut el segon partit en tota la competició a Granollers (19-18) i el Morvedre no ha pogut passar de l'empat contra el cuer, el Còrdova (23-23).

Empat agredolç del Morvedre

El Morvedre ha encadenat dues jornades sense perdre però no ha pogut guanyar un rival directe per la permanència, el Còrdova. L'equip de Montse Puche s'ha hagut de conformar amb un punt en un partit amb moltes alternatives (23-23).

El Còrdova ha entrat més concentrat al pavelló René Marigil de Sagunt i ha gaudit dels primers avantatges del partit. A només cinc minuts dels descans les andaluses tenien una renda de quatre gols (10-14), però la reacció del Morvedre ha deixat el marcador en un ajustat 13-14 abans del pas pels vestidors.

En la represa, l'equip de Montse Puche ha eixit decidit a donar-li la volta al duel i ha tingut els primers avantatges en el marcador. El Morvedre ha afrontat els últims deu minuts per davant en el marcador (21-20), però llavors se li han cabat les idees en atac i el Còrdova ha aprofitat l'avinentesa per a empatar el partit (23-23).

Segona derrota en Lliga de l'Elx

L'Handbol Elx no ha pogut endur-se res positiu de Granollers i ha patit la segona derrota de la temporada en la Lliga. Les jugadores de Joaquín Rocamora han gaudit d'una bona renda en l'equador de la primera part, però les catalanes s'han sobreposat i han acabat guanyant un duel que s'ha decidit per detalls (19-18).

El partit ha començat igualat, amb poc encert ofensiu per part dels dos equips. A poc a poc l'atac de l'Elx s'ha anat entonant i l'equip de Rocamora ha gaudit de la màxima del partit en el minut 15 (3-8). Quan semblava que s'encarrilava la victòria, a les il·licitanes se'ls han apagat les llums i han encaixat un parcial de 7-1, que ha deixat el marcador en 10-9 al descans.

En la represa, la igualtat ha sigut la tònica d'un partit en què les defenses s'han imposat clarament als atacs. El duel ha entrat en la fase decisiva amb empat a 17 (minut 55) i els nervis han fet acte de presència. Les errades han sigut les protagonistes del final del partit, que s'ha acabat decidint per la mínima a favor del Granollers. Ivet Musons, amb sis gols, ha sigut la jugadora il·licitana més destacada.