Segona derrota consecutiva del Llevant i del Peníscola

Els granota han caigut clarament a Cartagena (5-1) i els del Baix Maestrat han perdut en l'últim moment davant ElPozo Murcia (3-4).

Imatge del partit entre el Cartagena i el Llevant
Imatge del partit entre el Cartagena i el Llevant / Twitter: @LUDfutbolsala

Jornada per a oblidar per als equips valencians de la Lliga Nacional de Futbol Sala. El Llevant ha patit la primera derrota fora de casa contra el Cartagena i el Peníscola ha perdut en l'últim moment davant ElPozo Murcia per 3 a 4. Els dos equips han caigut per segona setmana seguida i els granota acumulen quatre jornades sense guanyar, mentre que els del Baix Maestrat, sis.

Primera derrota del Llevant UE FS fora de casa

El Cartagena, amb quatre victòries consecutives, rebia un Llevant en una ratxa negativa. El duel començava amb un gol de penal que marcava Fernández als tres minuts. Els llevantinistes no tardaren a reaccionar i Jorge Santos empatava el partit pocs minuts després. Amb aquest resultat se'n van anar al descans. En la represa començava la golejada murciana. Andresito feia el 2 a 1. Amb porter-jugador, Chemi feia pujar el 3 a 1. Lucao i Waltinho augmentaren la diferència amb dos gols a porteria buida. Amb aquest resultat, el Cartagena ocupa la segona plaça i el Llevant la tercera.

Continua la mala ratxa del Peníscola

El Peníscola s'enfrontava a ElPozo Murcia al Pavelló Municipal. El partit començava favorable per als locals que, als tres minuts, marcaven el primer, obra d'Igor. El 2 a 0 arribava de la mà de Bruno Gomes. Just després, Paradynski marcava el 2 a 1 de doble penal. En la segona part, Igor augmentava la diferència en posar el 3 a 1 al marcador. Els murcians reaccionaren ràpidament i Rafa Santos retallava l'avantatge dels peniscolans. A dos minuts per al final, Marcel empatava el partit. Era el 3 a 3. En l'últim sospir, la segona diana de Paradynski li pegava la volta al marcador. Finalment, derrota 3 a 4 dels locals, que se situen en l'onzena plaça de la classificació.